Posh Chalk Pigmenten aanbrengen op uw project!

 

De Posh Chalk Pigmenten zijn super gemakkelijk te gebruiken en de afwerking die je ermee krijgt is prachtig. Deze kleine potjes poeder hebben de mogelijkheid om een project te laten transformeren!

 

De Posh Chalk Pigmenten zijn er in 10 kleuren. De pigmenten worden gemengd met een top coat sealer de Posh Chalk Infusor. De meeste top coat sealers zullen hiermee werken maar de afwerking is gegarandeerd met de Posh Chalk Infusor. Het is hierna niet meer nodig om een top coat sealer over de pigmenten aan te brengen.

 

Giet een klein beetje pigment poeder in een bakje. Voeg hieraan de Infusor toe.

 

Begin met een klein beetje Infusor om de gewenste dikte te bepalen. Hoe meer Infusor hoe dunner het product wordt. Wanneer er minder Infusor wordt toegevoegd zal het meer een pasta-achtig mengsel worden.

 

Er is maar een klein beetje nodig om grote resultaten te behalen.

 

De afwerking is een prachtige glanzende metaal look!

Posh Chalk Pigments mengen met de Posh Chalk Infusor

 

Posh Chalk Patinas aanbrengen op uw project!

 

De Posh Chalk Patinas zijn geweldig om een project diepte, een verouderde look of een vleugje glamour te geven. Het kan gebruikt worden op vele ondergronden zoals metaal, hout, gips en glas. Het kan worden aangebracht met een penseel of met de vingers. De patinas zijn zuinig in gebruik en zijn op oliebasis. Het is hierna niet meer nodig om een top coat sealer over de patinas aan te brengen.   

 

Posh Chalk Pigments & Patinas