Annie Sloan Chalk Paint

Waarom Annie Sloan Chalk Paint?

- Schuren en gronden zijn bijna nooit nodig!

- Milieuvriendelijk vanwege laag in VOC’s!

- Hecht op bijna elke ondergrond!

- Zeer makkelijk in gebruik!

- Overschilderbaar zelfs na het aanbrengen van de wax!

 

Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis waarmee je heel veel verschillende ondergronden kunt verven. Annie Sloan Chalk Paint wordt vooral gebruikt op meubels. Ben je uitgekeken op je meubels omdat de kleur niet meer passend is in het interieur dan is de Chalk Paint van Annie Sloan de ideale oplossing. 

 

Je kunt Annie Sloan Chalk Paint ook gebruiken voor keukenkastjes, vloeren, trappen, metaal, glas, stof, leer etc. Annie Sloan Chalk Paint is ook voor buitengebruik.

 

Verkrijgbaar in 120ml & 1000ml in 43 kleuren, goed voor circa 1,5m2 (enkele laag). De kleuren zijn onderling goed met elkaar te mengen.

 

Voor het eerst aan de slag met Annie Sloan Chalk Paint? Wij geven je graag uitgebreid advies! 

 

 Annie Sloan Satin Paint is ontworpen voor gebruik binnenshuis en geeft een zachte en zijdeachtige afwerking op elke houten of metalen ondergrond. Het verschil met Chalkpaint is, dat Satin Paint geen wax of lacquer nodig heeft als beschermlaag.

 

Annie Sloan Satin Paint is zo samengesteld dat het gemakkelijk aan te brengen is en bevat zelf nivellerende eigenschappen voor een moderne strakke uitstraling. Ideaal dus voor deuren, kozijnen, plinten en vensterbanken. Satin Paint is ook geschikt voor meubels voor een mooie strakke afwerking. 

 

Annie Sloan Satin Paint is op waterbasis, laag in VOC’s, kindvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Alle 14 kleuren zijn volledig afgestemd op de prachtige Annie Sloan Wall Paint.

 

Zo kun je door de Satin Paint te combineren met de Annie Sloan Wall Paint een geweldige basis leggen voor jouw interieur. Het is makkelijk in gebruik (juist ook voor de onervaren schilder)

 

Voor gebruik wordt aangeraden om de oppervlakte licht op te schuren vooral bij gladde oppervlakte voor een betere hechting. Maak hierna het oppervlak goed schoon.

De Satin Paint wordt aangebracht met een verfkwast met synthetische haren. Wij hebben verschillende kwasten in het assortiment.

Na +/- 1 uur overschilderbaar.

Uithardingstijd +/- 14 dagen.

750ml is goed voor +/- 11m2 (enkele laag)De wall paint is leverbaar in 32 verschillende kleuren van 2.5 liter voor circa 36m2.

De sterke Annie Sloan-Wall Paint is op waterbasis en kan alles aan. Dagelijkse ongelukjes en vlekken kun je makkelijk wegpoetsen. Het is een zeer praktische, hoogwaardige verf voor muren en plafonds. De verf is robuust, glad en gemakkelijk te gebruiken, met een luxueuze matte afwerking en een zeer lichte glans.