Annie Sloan Boeken

The Colourist Issue deel 6 Punchy Pink

In editie 6 staat Capri Pink centraal samen met Oxford Navy & Old White.

Het bevat een artikel over de avant-gardistische Italiaanse ontwerpster en ambassadrice van 'shocking pink', Elsa Schiaparelli. Een rondleiding door Annie's eigen huis in Oxford en een artikel over het omarmen van de 'more is more'-mantra van maximalistishe stijl.

Zoals altijd zijn er inspirerende how-to's, make-overs van meubels en een gratis cadeau. Deze keer is dat een exclusief op Schiaparelli geïnspireerd bloemensjabloon, perfect om je meubels een stijlvolle make-over te geven.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

The Colourist Issue deel 5 Hot & Spicy

In editie 5 staat het thema Hot & Spicy centraal, aangelengd met vrolijke Chalk Paint Palet kleuren zoals Barcelona Orange, Emperor's Silk en Antoinette en met exclusieve fotografie van Annie's reis naar India in januari 2020. Dit nummer van The Colourist staat boordevol inspiratie en interieurtrends. Ook zijn er 30 fantastische tips voor 30 jaar Chalk paint.

 

Deze editie bevat ook een op de "Cavallini-stijl" geïnspireerde kleurenkaart poster, ontworpen door Felix Sloan en voorzien van het Chalk Paint-palet, nog meer reden om deze editie aan te schaffen!

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

The Colourist Issue deel 4 Be Unique

In editie 4 van The Colourist viert de 30ste verjaardag van Annie Sloan Chalk Paint! Het thema-kleurenpalet van dit nummer bevat Old White, Graphite en Lem Lem, en natúúrlijk ook het gloednieuwe product Pearlescent Glaze. Gericht op een neutraal palet van oud wit en grafiet met een scheutje Lem Lem, bevat deze editie ook Pearlescent Glaze, een speciaal, gloednieuw, feestelijk product voor 2020! In dit glossy nummer bezoek je een antiekfair in Round Top (Texas) en je krijgt een hometour van de briljante Ildiko Horvath!

Om nog maar te zwijgen over de hippe Toile de Jouy-patronen van dit seizoen en hoe je ze kunt gebruiken, de beste manieren om wit in je huis te gebruiken en met welke kleur. En last but not least: de geliefde DIY-pagina's, die gegarandeerd schilders over de hele wereld zullen inspireren.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

The Colourist Issue deel 3 Go Wild

Editie 3 van The Colourist gaat over blauw! Blauw is altijd recessief; wat betekent dat het een ruimte groter laat aanvoelen dan deze is. Met blauw kun je altijd eindeloos varieren. Koel en ijzig, warm en zonnig, donker en sfeervol, of helder en levendig, je vindt het allemaal in deze editie van The Colourist!

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

The Colourist Issue deel 2 Be Bold

The Colourist is een uniek magazine dat is gewijd aan de passie van Annie Sloan voor kleur.

Het is een verzamelbare, halfjaarlijkse publicatie met 132 zorgvuldig samengestelde pagina’s, gebonden in een unieke kaft. Nummer 2 van The Colourist staat in het teken van geel. Deze editie bevat voor- en na-projecten, Art & Design, een exclusieve rondleiding door Annie’s huis op het Franse platteland, reisinspiratie van Berlijn tot Brazilië en natuurlijk slimme verftechnieken met stap-voor-stap instructies. Boordevol prachtige foto’s, geverfde meubels en kunst. Daarnaast bevat dit nummer een gratis, door Annie Sloan ontworpen, stencil en een stapsgewijs beschreven project.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

The Colourist Issue deel 1 Be Inspired

In editie 1 richt Annie Sloan zich op een Chalk Paint palet van Antibes Green, Antoinette en Scandinavian Pink.

Het nummer bevat ook een gratis Tile stencil ontworpen door Annie Sloan.

€ 12,95

 • Uitverkocht

Workbook Annie Sloan Chalk Paint

Chalk Paint workbook is een werkboek met tips en ideeën.

In het werkboek is er ruimte voor het maken van aantekeningen.

Boek: Engels

€ 20,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DIY met decoratieve verf voor elke stijl

 

In de Annie Sloan DIY  zijn verschillende interieur stijlen uitgelegd met de bijbehorende kleuren en mogelijkheden.

Boek: Nederlands

 

€ 20,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Colour recipes for painted furniture

Met 40 inspirerende stapsgewijze projecten toont dit boek de eenvoudige manier om meubels te restylen en uw huis te transformeren.

Boek: Engels

€ 22,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen